Dennis Guldemond

Alkmaar Jurist

Na zijn bachelor te hebben behaald bij HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam is Dennis Guldemond door gaan studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Guldemond heeft zich gespecialiseerd in Privaatrecht. Zodoende heeft hij de master Privaatrecht gevolgd en met goed gevolg afgesloten. Tijdens zijn studie heeft Guldemond door middel van stage en afstuderen ervaring opgedaan bij een gemeente en bij Martinair. Tevens is Guldemond werkzaam geweest als praktijkinstructeur (beginnend docent) aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding HBO-Rechten.

Betrokken

In 2011-2012 is Guldemond voor een jaar naar de Verenigde Staten geweest en heeft hij een studie aan de University of Missouri Kansas City gevolgd. Hier behaalde Guldemond een internationale master recht en deed hij ervaring op, op het gebied van juridische dienstverlening in de Verenigde Staten. Wat voor zich hoort te spreken, is dat in de Verenigde Staten de klant ook echt op nummer één staat en in elke stap actief wordt betrokken.

Met Alkmaar Juristen streeft Guldemond deze manier van betrokkenheid na. Wij beperken ons niet tot een bepaalde regio, aangezien communicatie vaak door middel van e-mail en telefoon kan geschieden. Op deze manier kan er simpel en snel contact met de cliënt opgenomen worden en kan de cliënt goed op de hoogte worden gehouden. Ik ben van mening dat mijn advies helder en begrijpelijk dient te zijn, zodat de cliënt niet uit juridische taal hoeft te ontcijferen wat er nu eigenlijk in een advies staat.

Guldemond beschikt over ervaring en deskundigheid op de volgende juridische gebieden:
(Internationaal) contractenrecht, bestuursrecht en consumentenrecht.

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN

Vul onderstaand formulier in voor een gratis consult.