Alkmaar Juristen is een gerenommeerd juridisch adviesbureau dat juridische expertise combineert met een service gerichte benadering. Alkmaar Juristen streeft ernaar zijn cliënten te voorzien van juridische diensten tegen lage kosten, door hen eenvoudig toegang te bieden tot ervaren juristen in een comfortabele omgeving.

Het kantoor van Alkmaar Juristen biedt juridische dienstverlening bij de oprichting van bedrijven, geschillen, vastgoedkwesties, contracten, incasso werkzaamheden etc. Onze juristen hebben veel zaken behandeld en daarmee bewezen dat zij streven naar excellentie in de behartiging van belangen van hun cliënten. Alkmaar Juristen is erop gericht haar cliënten goed te vertegenwoordigen, op een kostenefficiënte en effectieve wijze.

Alkmaar Juristen is een initiatief van juristen met ruime ervaring binnen het midden- en kleinbedrijf:

mr. John van de Kolk is in 1985 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de juridische faculteit van de KU Nijmegen (de huidige Radboud Universiteit).

Lees meer →

mr. Dennis Guldemond heeft zich gespecialiseerd in Privaatrecht. Zodoende heeft hij de master Privaatrecht gevolgd en met goed gevolg afgesloten. Tijdens zijn studie heeft Guldemond door middel van stage en afstuderen ervaring opgedaan bij een gemeente en bij Martinair.

Lees meer →

Arno Hulster

Jurist
Tel: 072 531 45 21
Volgt spoedig.

Lees meer→

Omür Uzak

Jurist
Tel: 072 531 45 21
Volgt spoedig.

Lees meer→

– VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN –