Juridische Workshops

Gespecialiseerde workshops

Als ondernemer is het van belang dat u op de hoogte bent van de laatste juridische ontwikkelingen en dat uw onderneming juridisch goed is onderbouwd. Alkmaar Juristen biedt u de mogelijkheid juridische up to date te blijven door middel van workshops en/of seminars. Wij bieden onze workshops in kleine groepen aan, zodat er voldoende ruimte voor u is om individuele problemen aan te dragen en dat u vragen kunt stellen.

De workshops zijn door ons ingepland, hier kan een ieder op inschrijven. Indien u vanuit uw bedrijf 5 of meer personen wil aanmelden is het mogelijk om zelf een datum met ons af te spreken, de workshop zal dan alleen met uw groep plaatsvinden. Uiteraard is het in dit geval mogelijk om de workshop naar uw behoefte/ problemen aan te passen.

Alkmaar Juristen biedt twee soorten workshops/ seminars aan:

Een algemene seminar waar in twee uur de meeste voorkomende en actuele juridische zaken voor ondernemers wordt besproken. Na de seminar is nog ruimte tot netwerken in combinatie met een borrel.

De specifieke workshops van Alkmaar Juristen zijn bedoeld om een juridisch onderwerp uitgebreid te belichten. Wij bieden de volgende workshops aan:

Contracten

Bent u een contract aangegaan waar u vanaf wil, betalingsproblemen met klanten of heeft u eigenlijk geen idee of uw algemene voorwaarden wel correct zijn? Dit zijn situaties waar u middels deze workshop op de beste manier mee leert om te gaan.

Contractenrecht

Wilt u meer weten over arbeidsrecht en ontslag? Dan is deze cursus misschien wat voor u.

Ondernemingsrecht

Als ondernemer loopt u tegen genoeg (juridische) zaken aan waar u liever niet bezig mee wil zijn, u wil immers ondernemen! Het doel van deze seminar is dat u in vogelvlucht leert hoe u het best kunt omgaan met de meest voorkomende juridische zaken waar u als ondernemer tegen aan zult lopen.

VRAAG EEN GRATIS CONSULT AAN

Vul onderstaand formulier in voor een gratis consult.