Wat krijgt u?

Algemene voorwaarden opstellen

U ontvangt algemene voorwaarden die zijn toegesneden op uw bedrijf. Hiermee voorkomt u conflicten in de toekomst. De opstelservice voor Algemene Voorwaarden van Alkmaar Juristen besteedt aandacht aan de belangrijkste relevante onderdelen van algemene voorwaarden zoals voorwaarden over:

  • Offertes
  • Transport
  • Levertijd
  • Betaling
  • Garantie
  • Aansprakelijkheid en afwikkeling van geschillen.

Algemene voorwaarden verbeteren

U heeft een goedlopend bedrijf dat meerdere jaren bestaat of u heeft recent veranderingen in uw bedrijfsvoering doorgevoerd. Dit kan invloed hebben op uw huidige algemene voorwaarden. Wilt u zeker ondernemen zonder u druk te maken over de mogelijke juridische risico’s die uw onderneming loopt? Maak dan nu gebruik van de juristen van Alkmaar Juristen.

Met het aanscherpen van uw algemene voorwaarden brengt Alkmaar Juristen de gevolgen van deze veranderingen op uw contracten voor u in kaart, en wijzigt deze waar nodig.

Algemene voorwaarden scan

U wilt zeker ondernemen zonder u druk te hoeven maken over de mogelijk juridische risico’s die uw onderneming loopt. Met het hanteren van de juiste Algemene Voorwaarden verbetert u als ondernemer uw rechtspositie bij een mogelijk geschil. Alkmaar Juristen controleert uw huidige contractuele verplichtingen. Bij de Algemene Voorwaarden scan controleert onze jurist uw contract op de belangrijkste onderdelen. Denk hierbij aan actuele wetgeving en rechtspraak en branchespecifieke omstandigheden. U ontvangt een rapport met alle verbeterpunten overzichtelijk op een rij.